Skip to main content

Thomas Frank: Eriksen kan gå direkte ind

Når Christian Eriksen bliver klar til kamp, vil han kunne træde direkte ind på holdet, siger Thomas Frank

Christian Eriksen, som her ses i aktion for Inter sidste år, passer perfekt ind i den måde, som Brentford vil spille fodbold på, siger træner Thomas Frank.
Christian Eriksen, som her ses i aktion for Inter sidste år, passer perfekt ind i den måde, som Brentford vil spille fodbold på, siger træner Thomas Frank.Marco Bertorello/Ritzau Scanpix

Christian Eriksen bør ikke få problemer med at passe ind i Brentfords spillestil eller system.

Det vurderer Brentford-træner Thomas Frank, som typisk kører med tre centrale midtbanespillere, hvoraf Eriksen kan indtage en af de offensive positioner som såkaldt 8'er.

- Christian kan allerede gå direkte ind i det system, vi spiller nu som en af de to 8'ere i vores 3-5-2-opstilling, siger Thomas Frank.

Christian Nørgaard er ofte valgt som den defensive midtbanemand, mens blandt andre Mathias Jensen er placeret lige foran. Her vil Eriksen også kunne indgå.

- Jeg ser ham passe naturligt ind. Jeg er med på, at han har spillet for Ajax, Tottenham og Inter, som har været vant til at have bolden det meste af tiden.

- Det er der, han er allerbedst. Men jeg også set rigtig mange af hans 109 landskampe, og det er ikke altid, at Danmark har haft bolden hele tiden. Sådan vil det også være, når Brentford møder de bedste hold.

- Men vi vil gerne være dominerende og diktere kampene, og derfor har vi brug for en topspiller som Christian til at hjælpe os, siger Thomas Frank.

Ankommer søndag

Eriksen ankommer til London søndag, inden træningen i Brentford venter mandag. Thomas Frank glæder sig over, at Brentford har tiltrukket en spiller af Eriksens kaliber.

Han er bevidst om, at det er en verdensklassespiller, Brentford normalt ikke ville kunne komme i nærheden af.

- Det er en af de bedste midtbanespillere i Premier Leagues historie, og han er blevet italiensk mester og har spillet 109 landskampe, hvor han har været den ubestridte stjerne på landsholdet.

- Det er jo en speciel case med Christian. Men alt er godt, han er blevet gennemtestet, og nu glæder jeg mig bare til at få ham på græs igen, siger Thomas Frank.

Brentford gæster lørdag Everton i FA Cuppen uden Eriksen.

Del din kommentar