Sportsdirektør irriteret over Akharraz: Det er ikke i orden

18. marts 2013 16:41 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Sportsdirektør irriteret over Akharraz: Det er ikke i orden
Billede mangler

Det er ikke i orden, at AGF’s kantspiller Osama Akharraz sender en sviner af sted mod klubben på Twitter, siger hans sportsdirektør Brian Steen Nielsen. 

– Man skal passe på med, hvad man skriver. Jeg synes ikke, det er korrekt at gøre det på den måde. Jeg er ked af, at han har behov for at udtrykke sig på den måde, som han gør. Det er ikke det rigtige at gøre, og det må vi så se, om vi kan lære ham, siger han.

– Det virker lidt underligt, og når man skriver det, som han gjorde, så irriterer det mig faktisk lidt, må jeg sige. Når det er den klub det er, og der er så mange mennesker, der bakker op om klubben, så er det ikke sådan nogle ting man skal udtale.

Tidligere mandag skrev Osama Akharraz på Twitter:

“Føler mig overhovedet ik værdsat i AGF jeg har fucking! lige sikret klubben 3 vigtige point. Nu smutter jeg til Kbh og måske blir jeg der!”´.

Det undrer Brian Steen Nielsen, at det udbrud kommer dagen efter, at Akharraz var den store helt i Aarhus, da han scorede et flot sejrsmål mod OB.

– Vi må tage en snak med ham om, hvad der ligger bag, og de tanker han gør sig. Nogen gange tror jeg, at Osama går med mange tanker, som han ikke behøver at have. Jeg ved ikke, hvor det kommer fra. I går scorer han, og han bør jo have ondt i skuldrene af alle de klap, han fik i går, siger han.

Umiddelbart får angrebet ingen betydning for Akharraz’ fremtid på holdet. AGF’s træner Peter Sørensen har mandag eftermiddag haft en snak med Akharraz, og Brian Steen Nielsen forventer, at Akharraz kan være at finde blandt AGF’s 11 startende mod FCN efter landsholdspausen.

– Ja ja, selvfølgelig kan han det, siger han.

Det har indtil videre ikke været muligt at få en kommentar fra Peter Sørensen.Osama Akharraz har i mellemtiden slettet sit raseriudbrud på twitter.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu