ANNONCE

Sportsstjerne dræbt i frygtelig ulykke: Pløjet ned af formodet spritbilist

5. februar 2018 08:34 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

26-årige Edwin Jackson fra NFL-holdet Indianapolis Colts blev dræbt natten mellem lørdag og Super Bowl-søndag.

Sportsstjerne dræbt i frygtelig ulykke: Pløjet ned af formodet spritbilist
Edwin Jackson blev bare 26 år gammel. Foto: Scanpix

Super Bowl, den største enkeltstående sportsbegivenhed, står for mange som den ultimative fejring af amerikansk fodbold, som millionvis verden over elsker at følge med i – og spille. Alligevel fik den såkaldte Super Bowl-søndag en trist begyndelse.

26-årige Edwin Jackson, linebacker for NFL-holdet Indianapolis Colts, blev tidligt søndag morgen dræbt i en forfærdelig trafikulykke. Ifølge amerikanske medier – som eksempelvis Fox – stod Jackson og en anden person langs vejen I-70 i det vestlige Indianapolis, da en sort bil af mærket Ford F-150 pludselig og uden forvarsel pløjede direkte ind i dem. Begge blev de dræbt. Den anden person var en 54-årig Uber-chauffør.

Politiet mener, at den 37-årige fører af Forden var beruset, da det gik helt galt. Han stak af fra stedet til fods, men blev hurtigt fanget af statspolitiet og sendt direkte i arresten, hvor der nu afventes blodprøver.

Hjerteskærende

Den 26-årige professionelle atlet har haft en hård sæson for sit hold, hvor han har været skadet mere eller mindre hele sæsonen, der altså nåede sit klimaks søndag aften, da Philadelphia Eagles kunne krones som mestre.

Jackson begyndte sin karriere hos Arizona Cardinals, der hentede ham fra college i Georgia, men i 2015 skiftede han til Colts. Sidstnævnte begræder ikke overraskende spillerens alt for tidlige død.

Vi blev knust over nyheden om Edwin Jacksons død. Edwin var elsket af alle i Colts-organisationen. Vi beundrede hans udadvendte personlighed, konkurrence-mindede holdning og hårdtarbejdende mentalitet. Han var respekteret blandt alle, hvis vej krydsede hans, og han vil blive savnet i vores omklædningsrum og i hele organisationen“, skriver Colts blandt andet på sin hjemmeside.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu