ANNONCE

Sportsstjerner ramt af virus: Det får betydning

12. marts 2020 14:04 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk og Ritzau Fokus

Daniele Rugani er testet positiv for coronavirus. Juventus undersøger, hvem der har været i kontakt med ham.

Coronavirus har ramt en af verdens største fodboldklubber, og det kan sprede sig til en anden.

Også i den bedste basketballrække i Amerika har coronavirus nu sat sig præg.

Artiklen fortsætter efter videoen

Forsvarspiller smittet

Norditalienske Juventus skriver på sin hjemmeside, at forsvarsspilleren Daniele Rugani er testet positiv for coronavirus. Han har dog ikke udvist symptomer på virusset.

Klubben er i gang med at kortlægge, hvem der har været i kontakt med den 25-årige italiener, der syv gange har optrådt på Italiens landshold.

I denne sæson har han dog ikke haft nogen fremtrædende rolle på Serie A’s tophold. Han har blot spillet tre ligakampe, to pokalkampe og to Champions League-kampe.

Han sad også på bænken i søndags, da Juventus mødte Inter i en Serie A-kamp, der blev spillet for lukkede døre. Ikke desto mindre får det betydning for Inters ageren.

Alt lukket ned

Efter Rugani er testet positiv, har Christian Eriksens klub handlet ved at lukke helt ned.

– Alle aktiviteter er suspenderet indtil videre. Klubben er i gang med at følge alle de nødvendige procedurer, skriver Inter på sin hjemmeside.

Alle Serie A-kampe er indstillet, men indtil videre er det planen, at Juventus skal i aktion i næste uge i Champions League. På hjemmebane i Torino får Juventus besøg af franske Lyon og skal forsøge at vende 0-1 til samlet sejr.

Inters kamp mod Getafe er udsat. Den skulle være spillet torsdag i Milano.

Alt basket suspenderes

Den amerikanske basketball-liga NBA suspenderer med virkning fra torsdag alle kampe, efter at en spiller fra Utah Jazz onsdag er blevet testet positiv for Covid-19.

Det meddeler NBA ifølge AFP.

– NBA suspenderer indtil videre alt spil efter afslutningen af aftenens kampprogram, hedder det i en meddelelse.

Ifølge flere amerikanske medier er den smittede spiller franskmanden Rudy Gobert.

Resultatet af virustesten blev meddelt, kort før Utahs kamp mod Oklahoma City Thunder skulle begynde onsdag.

Rømmede hal for tilskuer

Kampen blev som følge af den positive test aflyst. Ifølge AFP efter en del forvirring blandt spillere, tilskuere og officials.

Spillerne var kommet ind på banen for at varme op, men lige før kampen skulle begynde, blev de sendt tilbage i omklædningsrummene, og derefter gik politiet i gang med rydde arenaen for tilskuere.

NBA oplyser, at den smittede spiller ikke var til stede i arenaen.

Beslutningen om foreløbigt at indstille alle kampe kom, få timer efter at ejerne af NBA-klubberne havde drøftet, hvordan ligaen skulle forholde sig til virusudbruddet.

Ifølge nyhedsbureauet AP var et flertal af holdene indstillet på at afvikle kampene uden tilskuere. En udsættelse af sæsonen blev også drøftet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu