Spot svindlerne: Sådan undgår du billethajer

25. juni 2019 10:07 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

År efter år forsøger svindlere at score penge på danskernes trang til musik og fadøl i sommerlandskabet.

Vi danskere har efterhånden opnået en umættelig trang til at frekventere de festivaler og koncerter, der sommer efter sommer er spredt ud over Danmark.

Det er ikke noget, der er gået svindlernes næse forbi, og derfor er Syd- og Sønderjyllands Politi ude at advare mod, at man bliver spist af billethajerne.

I en pressemeddelelse nævner politiet et eksempel med en vestjyde, der i sommeren 2018 blev bedraget for over 10.000 kroner i forbindelse med køb af festivalbilletter til hele familien.

“Tilbuddet virkede ellers både tillokkende og troværdigt, da en person satte dem til salg på nettet. Borgeren betalte via MobilePay, men det eneste dokument, der kom ud af handlen, var en anmeldelse til politiet. For billetterne dukkede aldrig op til køberen,” skriver Syd- og Sønderjyllands Politi.

Artiklen fortsætter under videoen

Det ærgrer vicepolitiinspektør Christian Østergård fra Syd- og Sønderjyllands Politis Forebyggelsessektion:

– Desværre øjner nogle kriminelle muligheden for at tjene lette penge ved at udnytte, at mange gerne vil se deres yndlingsband optræde live. Og det er rigtig surt at blive snydt. Men ved at bruge sin sunde fornuft og være skeptisk i jagten på billetter, kan man i hvert fald mindske risikoen, siger Christian Østergaard.

I galleriet over artiklen kan du få de bedste råd til at undgå svindlerne.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu