ANNONCE

Sprænger Superliga-bombe

27. november 2020 13:50 | Af: Ritzau Info

FC København har fundet sin nye sportslige leder i AGF. Peter Christiansen tiltræder som FCK–sportsdirektør senest til april. Han suspenderes som AGF–sportschef.

Sprænger Superliga-bombe
Makkerparret Jacob Nielsen og Peter Christiansen har arbejdet sammen i både Randers og AGF. Nu skilles deres veje, når "PC" drager til hovedstaden. (Foto: Bo Amstrup/Scanpix 2020)

FC København har fundet sin nye sportslige leder hos en superligarival.

Peter Christiansen har opsagt sin stilling som sportschef i AGF og underskrevet en aftale med FC København. Det oplyser AGF i en fondsbørsmeddelelse.

AGF ser ingen anden udvej end at suspendere sportschefen i opsigelsesperioden, før han skifter til rivalen.

– Vi er meget ærgerlige over, at Peter Christiansen har valgt at stoppe i AGF. Han har haft stor betydning for den sportslige fremgang, vi har oplevet de seneste år, og jeg vil gerne takke ham for den store indsats, han har ydet for AGF.

– Vi skal nu finde en ny sportschef, og indtil vi har en permanent afløser på plads, har vi aftalt, at administrerende direktør Jacob Nielsen overtager hans opgaver midlertidigt, siger Lars Fournais, der er bestyrelsesformand i AGF.

Tiltræder senest til april

Ifølge FCK vil “PC” senest til april tiltræde i rollen som sportsdirektør.

Som spiller nåede Peter Christiansen at repræsentere FC København i perioden 2000-2005. Den tidligere venstre back nåede også at spille seniorfodbold i Vejle, Helsingborg og Randers.

Jobbet som sportslig leder i FCK har været ledigt, siden Ståle Solbakken i oktober blev fyret i storklubben. Solbakken bestred jobbet som manager, og han var derfor både ansvarlig for træning af førsteholdet og for køb og salg af spillere.

Før sin tid som sportschef i AGF havde han en tilsvarende rolle i Randers FC.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu