ANNONCE

Sprang fra førersæde til passager-lår

6. januar 2021 14:22 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

En ung mand forsøgte tirsdag at narre politiet. Det gik ikke særligt godt.

Sprang fra førersæde til passager-lår
En ung mand forsøgte med en noget aparte handling at narre politiet. Nu både han og hans kammerat sigtet i sagen. Arkivfoto: Colourbox.

Lår har fyldt meget i medierne den seneste tid. Det gør det også i denne sag.

En 26-årig mand forsøgte med akrobatiske tricks at narre politiet. Så let gik det dog ikke.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i sin døgnrapport.

Tirsdag klokken 22.30 bemærkede en politipatrulje en bilist, som kørte ad Sankt Clara Vej og svingede til venstre ad Strandengen.

På Strandengen er skiltet med indkørsel forbudt – kun beboere er undtaget, så patruljen standsede bilen, for at undersøge, hvilket ærinde personerne havde på stedet.

Da bilen standsede, bemærkede betjentene, at føreren flyttede sig om til bagsædet ved at presse sig mellem forsæderne, så han nu sad på skødet af to bagsædepassagerer.

Genkendt fra gaden

Patruljen tog kontakt til personerne i bilen, og genkendte føreren, en 26-årig mand fra Roskilde, som betjentene før havde set i gadebilledet.

Han nægtede, at det var ham, som havde ført bilen.

Det viste sig, at han ikke havde generhvervet sin førerret i forbindelse med en tidligere sag om hasarderet kørsel, der førte til et færdselsuheld.

Manden havde derfor intet gyldigt kørekort, så han blev sigtet for kørsel uden førerret. Ingen af de fire personer i bilen boede på Strandengen, så føreren blev også sigtet for at køre ind, hvor der var indkørsel forbudt for uvedkommende.

På passagersædet foran sad bilen ejer, som blev sigtet for at have overladt føringen af bilen til en person uden kørekort.

“De sigtede kan forvente at høre mere fra politiet i sagerne”, skriver politiet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu