ANNONCE

Spritbilist nåede ikke særlig langt

27. august 2019 22:53 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

En kvik borger havde ringet til politiet.

Spritbilist nåede ikke særlig langt
Føreren af bilen blev sigtet for spritkørsel. Genrefoto.

En opmærksom borger får ros og føreren af en bil får ris af Nordsjællands Politi, der på Facebook fortæller om en spritbilist, der blev stoppet, før han kunne forlade parkeringspladsen.

Scenen var sat søndag formiddag, da en borger ringede til politiet. Vedkommende havde observeret en gruppe af mænd, der ved 10.00-tiden stod på parkeringspladsen ved et supermarked ved Dronningmølle.

Borgeren mente, at de fire mænd så noget påvirkede ud, muligvis efter et drikkelag fra natten før, og da de fire mand satte sig ind i en bil, ringede borgeren altså til politiet.

Det hele lugtede

Der blev hurtigt sendt en patrulje afsted, og politibilen nåede parkeringspladsen, før den mistænkte spritbilist havde fået flyttet bilen ud på selve vejen.

“Vi fik føreren til at rulle vinduet ned, og der skulle ikke en erfaren politinæse til at snuse sig frem til, at nogen i bilen havde drukket alkohol. Vi var dog naturligvis mest interesserede i at finde ud af, om føreren havde drukket alkohol, og han blev derfor sat til at blæse i alkometeret,” skriver politiet på Facebook.

Artiklen fortsætter under videoen

Føreren af bilen fik alkometeret til at slå ud i en grad, der gjorde, at manden blev anholdt på stedet og taget med på stationen. Den endelige promille er ukendt, men det var ifølge politiet ikke “i nærheden af den tilladte promillegrænse.”

Anmelderen får ros af politiet for at være årvågen, mens den anholdte mand ikke ligefrem får rosende ord med på vejen.

 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu