Spritbilist optog sin egen trafikulykke

2. maj 2018 05:51 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Nu har kvinden, der sad bag rattet, mistet sit kørekort.

Video: Politiet i Essex.

En spritbilists vanvittige køretur er blevet offentliggjort for, at vi andre kan se, hvor galt det kan gå. Det er politiet i Sussex, England, der har valgt at offentliggøre videoen, billederne og den historie, der knytter sig til dem.

Billederne er fra bilisten selv. Et kamera i bilen dokumenter turen, der slutter med en ulykke. Før det var den kvindelige bilist dog flere gange i fare for sig selv, eller andre, mens hun kørte en tur rundt i landskabet.

På et tidspunkt kører bilen tæt forbi et vejarbejde med 82 kilometer i timen, og turen slutter altså, da bilen banker direkte op bag i en anden bil. Kameraet bliver slynget rundt, så det slutteligt peger opad, mens kvinden selv var heldig; hun slap uden livstruende skader.

Nathan Langley er repræsentant for politiet i sagen, og han fortæller, at det måske er svært for folk at forstå præcist, hvor farligt det er at køre bil, mens man er beruset.

– Med videoen her kan vi vise præcist, hvordan det ser ud, og du kan selv se, hvor chokerende det er at se på, lyder det fra Nathan Langley til politiet i Sussex.

Flere havde anmeldt kvinden

Politiet blev tilkaldt 4. april klokken 17.24. En bekymret borger slog alarm, da vedkommende så den kvindelige bilist køre usikkert rundt. En anden borger kontaktede også politiet før ulykken, der fandt sted, da kvinden kørte op bag i en anden bil.

Kvinden, der sad bag rattet, er 41 år gammel. Hun er lærer og fra lokalområdet, hvor ulykken fandt sted, og ifølge politiet var hun ganske beruset, da hun blev standset af politiet. Hendes promille blev målt til 0,94. Hun blev sigtet for spritkørsel og for at forsøge at stikke af fra ulykkesstedet.

Hun har sidenhen erkendt spirtkørsel, og er blevet frakendt føreretten i to år.

– Vi håber, at vi med offentliggørelsen af videoen her får folk til at tænke sig om, siger Nathan Langley til politiet i Essex.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu