ANNONCE

Spritstiv kvinde i bil slingrede forbi skole

22. august 2019 20:37 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Heldigvis tog en helt særlig borger sagen i egen hånd.

Spritstiv kvinde i bil slingrede forbi skole
Kvinden blæste alkometeret så højt op, hun blev anholdt. Modelfoto: Rådet for Sikker Trafik.

De redder os fra brændende bygninger, vores huse og biler, når der er gået ild i dem. På bedste Anders And-stil redder de endda fortabte katte ned fra tage og træer.

Torsdag morgen måtte en indsatsleder fra brandvæsenet pludselig se sig selv i en ny rolle.

Den historie fortæller Østjyllands Politi på sin Facebook-side.

Indsatslederen havde netop afleveret sit eget barn i skole, da en bil med en kvindelig bilist bag rattet kørte meget tæt på ham, og det lød som om, de to biler snittede hinanden. Kvinden standsede dog ikke, men kørte ufortrødent videre.

Det vakte mistanke hos den årvågne indsatsleder, der besluttede sig for at følge efter den kvindelige bilist.

Han blev hurtigt klar over, at noget ikke var helt, som det burde. Den kvindelige bilist kørte op og ned i fart og slingrede endda over midterrabatten lige foran en skole.

Indsatslederen forsøgte at give signal til kvinden om at standse, og fik hende kort efter standset på en parkeringsplads. Her holdt han hende under opsyn, indtil patruljen nåede frem til stedet.

Mere end almindeligt fuld

Et pust i alkometeret viste, at kvinden var så beruset, at hun både blev anholdt og sigtet for spritkørsel, samt fik sit kørekort inddraget og sin bil beslaglagt.

“Vi tipper med politikasketten for den vakse indsatsleder, der fik kvinden standset”, skriver politiet, der også har denne opfordring:

Hvis du selv ser noget, der ligner en spritbilist, så notér nummerpladen og ring til os via 112. Følg gerne efter bilen på afstand, indtil vore patrulje når frem – Det er nemmere at få standset bilen, hvis vi ved præcis, hvor den befinder sig. Du skal dog altid tænke på din egen sikkerhed“.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu