ANNONCE

Spritstiv mand kørte med 8-årig på bagsædet

25. marts 2020 14:22 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En 49-årig mand blev tirsdag eftermiddag taget for at køre i påvirket tilstand.

Det var et besøg i Fakta, der fældede en 49-årig mand, som førte bil i spirituspåvirket tilstand tirsdag eftermiddag.

En anden kunde i butikken opdagede, at manden lugtede af alkohol, og da han satte sig ind i en bil, anmeldte borgeren ham til politiet. Det fremgår af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Artiklen fortsætter efter videoen

Borgere stak 49-årig>/h3>

Klokken 17.17 modtog Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse fra en borger, der havde lagt mærke til, at en mand i Fakta, hvor borgeren også befandt sig, lugtede af spiritus.

Da manden gik ud af butikken, satte han sig ind i en bil, og det fik borgeren til at anmelde sagen. Borgeren oplyste registreringsnummer og biltype, så politiet kunne finde frem til den rette.

En patrulje blev sendt til Hyrdehøjcentret ved Hyrdehøj Bygade, hvor bilen var kørt fra, men der fandt patruljen ikke bilen.

Otte-årig på bagsædet

Bilen blev set slingre ned af Hyrdehøj Allé, hvor den både tog kantsten og helleanlæg, før den foretog et sving til højre af Holbækvej. Her blev bilen standset.

I bilen sad føreren – en 49-årig mand fra København – samt en anden mandlig passager. De drak begge to øl under kørslen. Det gjorde, at den 49-årige mand blev bedt om at puste i alkometret, der gav udslag.

Men det var ikke de eneste, der var med i bilen, for på bagsædet sad en otte-årig pige.

49-årig anholdt

Umiddelbart efter standsningen blev den 49-årige sigtet og anholdt, hvorefter der blev taget en blodprøve. Manden blev løsladt, da det var ovre.

Når resultatet af blodprøven er hos politiet, kan den 49-årige forvente at høre fra Midt- og Vestsjællands Politi igen.

Midt- og Vestsjællands Politi underrettede også de sociale myndigheder efter hændelsen af hensyn til den otte-årige piges tarv.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu