ANNONCE

Spritstiv mand kørte to gange samme dag

20. april 2020 22:31 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Midt- og Vestsjællands Politi måtte standse en polsk mand hele to gange på samme dag for spritkørsel.

Spritstiv mand kørte to gange samme dag
En 29-årig polsk mand blev standset hele to gange og sigtet for at køre spritkørsel. Afslutningsvist måtte han sove branderten ud i detentionen. Foto: Colourbox/ Genre

Det er ikke altid, at beskeden fra poltiet fiser ind. Det gjorde det i hvert fald ikke for en 29-årig polsk mand, der fredag eftermiddag og aften satte sig bag rattet, selv om han havde fået for meget alkohol til at kunne køre.

Det fremgår af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Kørte usikkert

Klokken 15.28 modtog politiet en anmeldelse om, at en bil blev ført usikkert af en formodet spirituspåvirket mand i området omkring Holbæk. Umiddelbart havde en patrulje dog ikke held med at finde frem til bilen.

Knap en time efter opdagede patruljen en bil, der kørte meget usikkert ad Roskildevej i Holbæk by.

Den dansk registrerede bil, der havde en 29-årig polsk mand som fører, blev standset. Føreren blev sigtet for at køre i spirituspåvirket tilstand, ligesom at han også blev sigtet for at køre uden kørekort.

Han blev anholdt, fik udtaget en blodprøve og blev derefter løsladt.

Kørte venstre om helleanlæg

Klokken 18.42 samme fredag modtager Midt- og Vestsjælland en anmeldelse om, at bilist er blevet set køre venstre om i et helleanlæg i krydset Egebjergvej/ Landevejen, da bilisten drejede til venstre ad Landevejen.

Anmelderen, der fulgte efter bilisten, kunne informere politiet om bilistens nummerplade, der viste sig at svare til den nummerplade, som sad på bilen, der tidligere var blevet standset på Roskildevej i Holbæk.

På Kvarmløsevej fik politiet endnu engang kontakt til den 29-årige polske fører, der igen blev sigtet for både spirituskørsel og kørsel uden førerret. Han blev også denne gang anholdt og fik taget en blodprøve.

Derudover fik den polske fører også en tur i detentionen, så han ikke blev fristet til igen at sætte sig bag rattet. Lørdag blev han løsladt. Den 29-årige kan nu vente at høre nærmere om sine sager, når de skal afgøres i retten.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu