ANNONCE

Sprøjter glasrens i ansigtet på betjent

4. november 2020 12:55 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Kvinden blev sigtet for en række forhold.

Sprøjter glasrens i ansigtet på betjent
Den ene betjent blev ramt i ansigtet med glasrens. Genrefoto.

En 70-årig kvinde er af politiet blevet sigtet for hærværk, forsøg på grov vold og for vold mod politiet. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten for kredsen.

Politiet blev involveret i sagen klokken 20.00 tirsdag aften, da man blev kaldt ud til en adresse tæt på Knebel. Her havde en 61-årig mand ringet 112 og fortalt, at det havde banket kraftigt på hans dør. Da han åbnede døren, stod en 70-årig kvindelig nabo med en hammer i hånden.

Ifølge politiet var der blevet knust vinduesglas og efterladt flere mærker i døren, og manden fortalte politiet, at kvinden helt umotiveret slog ud efter ham med hammeren. Manden undveg, lukkede døren og ringede herefter 112.

Da politiet nåede frem til stedet, fandt de kvinden i sin lejlighed. Hun var aggressiv og råbte af betjentene. Hun spyttede også efter dem, og så sprøjtede hun glasrens i ansigtet på den ene af betjentene. Herefter blev hun anholdt og sigtet for vold mod politiet, og desuden for hærværk mod naboens dør og for forsøg på vold mod selvsamme nabo.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu