ANNONCE

Stadig muligt: Hent Niels’ sommerhus – gratis

24. august 2020 21:25 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Niels Prip har fået mange henvendelser - men har stadig sit gamle sommerhus.

Mange spærrede nok øjnene op, da man i juli måned kunne læse, at tandlæge Niels Prip fra Grindsted forærede sit Vejers-sommerhus væk – ja, gratis.

Historien bragte blandt andre JydskeVestkysten og Ekstra Bladet, og tandlægen har da også massevis af henvendelser siden da.

Men det står der endnu, familiesommerhuset fra 1961. Det fortæller Niels Prip til Newsbreak.dk:

– Der har ellers været mange forbi og kigge på det, siger han.

Der er nemlig det særlige ved det, at grunden ikke følger med. På grunden har Niels og familien opført et splinternyt sommerhus, og det, de søger, er derfor nogen, der har mod på at tage det gamle med:

– Og det er måske lidt sværere, end folk havde forestillet sig i første omgang, siger Niels Prip.

Kræver sit

Han fortæller, at henvendelserne skam har været seriøse nok. Han har både haft besøg af privatpersoner og repræsentanter fra blandt andet efterskoler, der alle har haft en idé om, hvordan de kunne udnytte 54 kvadratmeter sommerhus.

De har dog alle måttet sande, at det kræver sit at flytte sommerhuset:

– Jeg har selv en ret realistisk fornemmelse af, at det godt kan lade sig gøre – men jeg tror, mange har opdaget, at der ligger lidt mere logistik i det, end man måske kunne forestille sig, konstaterer Niels Prip.

Flere ting skal dog gå op i en større ligning, hvis sommerhuset skal flyttes. Ifølge Niels Prip er de tidligere henvendelser blandt andet gået til grunde fordi det rent fysisk ikke har været muligt at få fragtet huset derhen, hvor man gerne har villet – eller fordi papirarbejdet med at flytte sommerhuset til en ny grund har været vanskeligere end som så.

Tilbud står ved magt

Alligevel håber Niels Prip stadig, at han finder en aftager til sommerhuset:

– Huset skal jo væk uanset, så jeg skal finde ud af, om der rent faktisk er nogen, der vil have det – og det skal være snart, siger han til Newsbreak.dk.

Trods 60 år på bagen håber han, at der er 60 gode år i huset endnu.

Blandt andet forestiller Niels Prip sig, at huset kunne bruges som jagthytte – og folk må endelig henvende sig, hvis de deler forestillingen:

– Folk er stadig velkomne til at henvende sig – det er ikke helt opgivet endnu, slutter Niels Prip.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu