Stadig mystik om store politiaktioner

14. februar 2019 10:42 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Østjyllands Politi var onsdag aften til stede to steder i Aarhus. Endnu uvist, om der er sammenhæng.

Onsdag aften dukkede to mænd pludselig op på akutmodtagelsen hos Aarhus Universitetshospital i Skejby. De havde tydelige skader efter knivlæsioner på henholdsvis baller og ben. Begge mænd blev ifølge Østjyllands Politi meldt uden for livsfare.

Personalet på stedet henvendte sig i den forbindelse til politiet, der rykkede ud til hospitalet i den nordlige del af byen. Det er politiets opfattelse, at de to mænd har været involveret i et slagsmål mellem to grupperinger, lød det i onsdagens pressemeddelelse.

Den tanke bestyrkes, da flere vidner ved 18-tiden kontaktede politiet med anmeldelser om et større slagsmål et centralt sted i Aarhus. Det har torsdag morgen ikke været muligt for Newsbreak.dk at få kommentarer angående episoden.

Ved politikredsens presseafdeling lyder meldingen, at der formentlig kommer en pressemeddelelse i løbet af dagen, og vi kan i den forbindelse ikke præcis berette, hvor slagsmålet er fundet sted – eller hvad der reelt er foregået.

Men det er dog nærliggende at tro, at det anmeldte slagsmål er sket i området Tage-Hansens Gade og Regenburgsgade i udkanten af det, der kendes som “midtbyen” i Aarhus. Torsdag aften var Østjyllands Politi nemlig til stede netop her, og der var opsat en omfangsrig afspærring fra Tage-Hansens Gade nummer 9 og syd mod og med det meste af Regenburgsgade.

Newsbreak.dk, der var på stedet onsdag aften, kunne således berette, at politiets opgave på stedet her foregik stille og roligt bag afspærringen. Der blev foretaget afhøringer af personer fra flere opgange, og beboere inden for afspærringen fik besked på ikke at forlade deres lejligheder.

Repræsentanter fra Østjyllands Politi på stedet oplyste onsdag aften venligt til Newsbreak.dk, at der ikke var nogen til stede, der kunne eller ville udtale sig til pressen. I forbindelse med afspærringen holdt tre patruljevogne midt på vejen og blokerede for trafik syd på ad Tage-Hansens Gade og øst- og vestpå ad Regenburgsgade.

Aktionen her foregik så stilfærdigt, at mange beboere i området slet ikke havde opdaget, at politiet var på stedet. Mens Newsbreak.dk opholdt sig her, var der ikke tegn på, at politiets teknikere var på stedet.

Ifølge vores oplysninger var der tale om, at der blandt andet er foregået en form for vold med et baseball-bat. Blandt andet skal en bil være blevet slået på blandt andet forruden, men det har politiet altså ikke ønsket at kommentere. Hverken onsdag aften eller torsdag morgen. Et billede fra Skejby viser dog tydeligt en bil, hvor forruden er blevet smadret.

Dog blev det af politiet onsdag bekræftet i en pressemeddelelse, at parterne fra slagsmålet flygtede fra gerningsstedet i to biler.

Newsbreak.dk er vidende om, at der i netop området ved Tage-Hansens Gade/Regenburgsgade ofte handles med narkotika fra biler, og vi ville selvfølgelig gerne have spurgt politiet, om slagsmålet har rødder i netop det miljø, men det har altså ikke været muligt.

Torsdag morgen er politiafspærringen af Tage-Hansens Gade og Regenburgsgade fjernet.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu