Stærekasse får én på kassen

4. oktober 2018 21:16 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Det er uvist, hvem der har ladet vreden ramme stærekassen så eftertrykkeligt.

3. oktober blev første stak af de 20 nye permanente stærekasser, der skal stå spredt landet over, tændt. Natten til torsdag, 4. oktober, fik en stærekasse smadret ruden og gjort u-fotodygtig. Hvis hvem, der end smadrede ruden, troede, at de fik hævn for en kommende bøde, gik hærværket ud over den forkerte fotoboks.

Som man kan se på billederne til denne artikel, har stærekassen fået smadret ruden ganske eftertrykkeligt, men Københavns Vestegns Politi oplyser til Newsbreak.dk, at stærekassen ikke er funktionsdygtig. Den var ikke blandt de stærekasser, der blev tændt tirsdag, 3. oktober.

Du kan i galleriet se fotos af de steder, de 20 nye permanente stærekasser skal stå. I mellemtiden efterforsker man sagen hos politiet.

– Sagen er optaget, og så bliver den efterforsket, siger vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, Morten Steen, til Newsbreak.dk.

Stærekasserne skal stå på 11 udvalgte strækninger rundt i landet. Det er planen, at samtlige stærekasser kommer i brug hen over efteråret. Det er uvist, hvor store skader stærekassen, der i øvrigt stod på Roskildevej, led som følge af angrebet.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu