Stærke Tjekkiet venter Danmark i skæbnekamp

6. februar 2013 21:29 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Stærke Tjekkiet venter Danmark i skæbnekamp
Billede mangler

Det tjekkiske landshold mødte onsdag aften på udebane Tyrkiet i en venskabskamp, og her viste Tjekkiet sig som det klart bedste mandskab. Tjekkiet vandt sikkert en sejr på 2-0 over tyrkerne, som trods fordel af hjemmebane ikke kunne stille noget op over for gæsterne.

Ladislav Krejci og David Lafata scorede tjekkernes to mål i henholdsvis det 4. og 28. minut, og dermed blev kampen reelt afgjort indenfor relativt kort tid.

Man må derfor formode at Tjekkiet har tanket en god portion selvtillid, inden de to mandskaber mødes d. 22. marts i VM-kvalifikationsgruppe B i en kamp, der meget vel kan vise sig at blive skæbnesvanger i forhold til Danmarks fortsatte VM-muligheder.

Tjekkiet er i øjeblikket placeret på tredjepladsen i kvalifikationspuljen med fem point for tre kampe, mens Danmark blot ligger på femtepladsen med to point for samme antal kampe, og dermed vil et nederlag formentligt reducere eventuelle danske VM-drømme til ren matematik og teoretisk optimisme.

Sikkert er det i hvert fald, at Tjekkiet med en sikker sejr på 2-0 har fået finpudset selvtilliden inden skæbnekampen og har fået en langt bedre optakt end det landshold, som skal have slikket sårene efter blamagen i Makedonien.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu