ANNONCE

Stak 24 gange: 21-årig sigtet for drab på 31-årig

8. april 2020 11:49 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Den 21-årige mand, der blev efterlyst i forbindelse med knivdrabet på en 31-årig, er blevet anholdt og sigtet for drabet.

Tirsdag efterlyste Midt- og Vestsjællands Politi en 21-årig mand, der var mistænkt i en sag om et knivdrab på en 31-årig mand på parkeringspladsen ud for opgangen til Parkvej 30 i Køge.

Senere på aftenen meldte den efterlyste sig selv, og er nu i politiets varetægt. Den 21-årige mand var onsdag formiddag i grundlovsforhør sigtet for drabet på den 31-årige mand.

Artiklen fortsætter efter videoen

Sigtet for drab

Mandag aften blev den 31-årige mand stukket i brystet. Desværre var skaderne så alvorlige, at hans liv ikke stod til at redde.

Siden har Midt- og Vestsjællands Politi ledt efter en 21-årig mand, der var mistænkt i sagen. Han meldte sig selv tirsdag aften, hvorefter han blev anholdt.

Onsdag formiddag blev han fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde. Den 21-årige sigtes for drabet på den 31-årige mand. Anklagemyndigheden begærede om lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning af sagen.

Ifølge Ritzau er det på retsmødet dog kommet frem, at den 31-årige, der var far til to, blev stukket hele 24 gange i brystet.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser på Twitter, at den 21-årige er varetægtsfængslet frem til 30. april 2020. Der er yderligere nedlagt navneforbud i sagen.

Sigtedes bil undersøges

Da den 21-årige blev efterlyst, blev en hvid Audi A5 Sportsback også efterlyst, som den 21-årige havde rådighed over. Politiet modtog et tip tirsdag, der førte dem til bilen.

Bilen blev fundet på en parkeringsplads, hvor den var efterladt.

Midt- og Vestsjællands Politi skal nu undersøge bilen nærmere for spor, der kan have en sammenhæng med knivdrabet mandag aften ud for opgangen Parkvej 30 i området, der kaldes Ellemarken, i Køge.

En intern konflikt

Selv om sagen ikke er fuldstændig klarlagt endnu, så har Midt- og Vestsjællands Politi givet en antydning af, hvad årsagen til knivdrabet kunne være.

Det er politiets tese, at “knivstikkeriet er et internt opgør mellem personer, der i forvejen har et kendskab til hinanden” lød det i en pressemeddelelse tirsdag formiddag.

Der har den seneste tid tidligere været problemer på netop parkeringspladsen ved Parkvej. I januar ud for opgangen Parkvej 30 blev to personer ramt af skud. Men politiet har ikke ytret en klar sammenhæng mellem de to sager.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu