ANNONCE

Stak 24 gange: 21-årig sigtet for drab på 31-årig

8. april 2020 11:49 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Den 21-årige mand, der blev efterlyst i forbindelse med knivdrabet på en 31-årig, er blevet anholdt og sigtet for drabet.

Tirsdag efterlyste Midt- og Vestsjællands Politi en 21-årig mand, der var mistænkt i en sag om et knivdrab på en 31-årig mand på parkeringspladsen ud for opgangen til Parkvej 30 i Køge.

Senere på aftenen meldte den efterlyste sig selv, og er nu i politiets varetægt. Den 21-årige mand var onsdag formiddag i grundlovsforhør sigtet for drabet på den 31-årige mand.

Artiklen fortsætter efter videoen

Sigtet for drab

Mandag aften blev den 31-årige mand stukket i brystet. Desværre var skaderne så alvorlige, at hans liv ikke stod til at redde.

Siden har Midt- og Vestsjællands Politi ledt efter en 21-årig mand, der var mistænkt i sagen. Han meldte sig selv tirsdag aften, hvorefter han blev anholdt.

Onsdag formiddag blev han fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde. Den 21-årige sigtes for drabet på den 31-årige mand. Anklagemyndigheden begærede om lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning af sagen.

Ifølge Ritzau er det på retsmødet dog kommet frem, at den 31-årige, der var far til to, blev stukket hele 24 gange i brystet.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser på Twitter, at den 21-årige er varetægtsfængslet frem til 30. april 2020. Der er yderligere nedlagt navneforbud i sagen.

Sigtedes bil undersøges

Da den 21-årige blev efterlyst, blev en hvid Audi A5 Sportsback også efterlyst, som den 21-årige havde rådighed over. Politiet modtog et tip tirsdag, der førte dem til bilen.

Bilen blev fundet på en parkeringsplads, hvor den var efterladt.

Midt- og Vestsjællands Politi skal nu undersøge bilen nærmere for spor, der kan have en sammenhæng med knivdrabet mandag aften ud for opgangen Parkvej 30 i området, der kaldes Ellemarken, i Køge.

En intern konflikt

Selv om sagen ikke er fuldstændig klarlagt endnu, så har Midt- og Vestsjællands Politi givet en antydning af, hvad årsagen til knivdrabet kunne være.

Det er politiets tese, at “knivstikkeriet er et internt opgør mellem personer, der i forvejen har et kendskab til hinanden” lød det i en pressemeddelelse tirsdag formiddag.

Der har den seneste tid tidligere været problemer på netop parkeringspladsen ved Parkvej. I januar ud for opgangen Parkvej 30 blev to personer ramt af skud. Men politiet har ikke ytret en klar sammenhæng mellem de to sager.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu