Stak mand i halsen med flaske: Nu er der nyt

26. maj 2019 14:26 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk og Ritzau Fokus

En ung mand er blevet anholdt, efter at en yngre mand er blevet stukket med en genstand under karnevalet.

Del:

Det er altid kim til evig spas og løjer, når der er karneval i Aalborg. Hvert år flokkes mennesker til og nyder festlighederne og massevis af samba-rytmer og udklædning, men hvor der er fest og farver, så er der også fulde mennesker og folk, der lader sig provokere.

Newsbreak kunne lørdag fortælle historien om, hvordan en mand var blevet stukket ned, men nu er der opsigtsvækkende nyt i en sag, der har trukket gråskyer henover den ikoniske begivenhed.

Sådan står det til

Den 28-årig mand slap heldigt fra stikepisoden, hvor han blev stukket med en knust flaske under årets karneval. Men politiet var hurtigt på stedet, hvor en 22-årig mand er anholdt i sagen sigtet for grov vold. Han fremstilles søndag over middag med henblik på varetægtsfængsling.

Det oplyser vagtchef Poul Fastergaard ved Nordjyllands Politi til Ritzau.

– Gerningsmanden får snittet den forurettede i hovedet og halsregionen med den knuste flaske. Det er ikke sådan, at han kommer i livsfare på noget tidspunkt, siger han.

Var massivt til stede

De to mænd kendte ikke hinanden på forhånd, og politiet ved endnu ikke, hvad årsagen til volden var. Episoden fandt sted uden for indgangen til Kildeparken i Aalborg ud på eftermiddagen, og politiet var hurtigt på stedet.

– Under karnevalet er vi faktisk så massivt til stede, at der nærmest bliver råbt til nogle patruljer i nærheden, at det her er sket. De er der, stort set lige efter at det er sket.

– Der er kun et minuts forskel på gerningstidspunkt og anholdelsen, siger vagtchef Poul Fastergaard.

Den 22-årige blev anholdt klokken 16.35 lørdag. Han fremstilles søndag klokken 14 stillet for en dommer ved Retten i Hjørring, med henblik på, at han kan blive varetægtsfængslet.

12 personer nuppet af politiet

Manden, der blev stukket, blev bragt til hospitalet for behandling af sine skader. Han er blevet stukket i halsregionen og i højre side af ansigtet.

Karnevalet lagde lørdag roligt ud, men frem til klokken 20.30 samme aften var i alt 12 personer blevet anholdt for forskellige former for kriminalitet.

Det skriver Nordjyske.

Foruden sagen med den knuste glasflaske blev en anden person også udsat for grov vold. Her blev en mand sparket i hovedet af to andre under et optog. De to mænd er anholdt.

Der var desuden mindre sager om narko, hærværk, besiddelse af falske penge og brud på ordensbekendtgørelsen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu