Steffen er sporløst forsvundet efter julefrokost: Politiet har brug for hjælp

5. december 2018 12:49 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Steffen Dam Jensen forsvandt efter en julefrokost. Nu har politiet sendt flere billeder i håb om, at han kan blive fundet.

Hos Østjyllands Politi går jagten stadig vildt efter den forsvundne Steffen Dam Jensen, der forsvandt natten til lørdag efter en julefrokost på Åboulevarden i Aarhus C. Senest har politiet fået hjælp af både marinehjemmeværnet og flere frivillige, som har deltaget i en massiv og intensiv efterforskning med både helikoptere, dykkere og patruljer i Aarhus midtby de seneste fire dage.

Foruden den aktive eftersøgning har Østjyllands Politi indhentet videoovervågning fra flere lokationer, mens flere vidner er blevet afhørt. Dette har dog endnu ikke udmøntet sig i, at Steffen Dam Jensen er blevet fundet.

Det sidst kendte sted, hvor Steffen Dam Jensen har opholdt sig er 7-Eleven ved Nørreport. Dette var omkring klokken 1.30 natten til lørdag, men herefter er det uklart, hvor han er gået hen. Men nu har politiet fået nye billeder af den forsvundne mand, der stammer fra 7-elevens overvågning.

– Vi mangler stadig at få kortlagt Steffens færden den nat han forsvandt. Lige nu er det svært at vide præcist, hvor vi skal lede, og vi har søgt mange forskellige steder uden resultat. Derfor hører vi meget gerne stadig fra vidner, der har set Steffen natten til lørdag, siger politikommissær Morten Bang Rasmussen, der leder efterforskningen i en pressemeddelelse.

Østjyllands Politi oplyser, at de nu koncentrerer sig om digitale spor og overvågningsmateriale, hvorimod indsatsen med dykkere og både i vandet omkring Aarhus er indstillet.

Steffen Dam Jensen er cirka 195 centimeter høj og kraftig af bygning. Da han forsvandt, var han iført hvid T-shirt, lyseblå jeans, sort hættetrøje, sort uldjakke og gråbrune sko.

Oplysninger om Steffen Dam Jensen kan gives på telefon 114.

Newsbreak.dk har været i kontakt med en pårørende til Steffen Dam Jensen. Beskeden er, at ingen pårørende ønsker at tale med medierne.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu