Steffen forsvandt fredag efter julefrokost tæt ved vandet

2. december 2018 19:58 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Den 27-årige har været forsvundet i næsten to døgn.

Den 27-årige Steffen Dam Jensen er ikke set siden han forlod restauranten Lava ved åen i Aarhus omkring klokken 1.30 natten til lørdag.

Siden blev han derfor efterlyst af Østjyllands Politi. Søndag har der været iværksat en stor eftersøgning af den 27-årig mand.

Søndag har Østjyllands Politi været i luften med en helikopter over området ved Egå Engsø, men manden er fortsat væk.

– Vi har afhørt familie og venner for at få kortlagt hans færden, siger vagtchef Bo Christensen fra Østjyllands Politi, til Ritzau.

– Det er på baggrund af de forklaringer, vi har været ude ved Egå Engsø at kigge. Men vi er færdige derude uden resultat, siger vagtchefen søndag eftermiddag.

Også den frivillige organisation Missing People deltog i eftersøgningen af Steffen Dam Jensen.

Ikke mistanke om noget kriminelt

Indtil videre har efterforskerne ikke fornemmelsen af, at den eftersøgte har været udsat for noget kriminelt. Politiet har heller ikke fundet anledning til at konkludere, at han har forladt festen i nedtrykt tilstand.

Østjyllands Politi beskriver den 27-årige som omkring 195 centimeter høj og kraftig af bygning.

Han var fredag aften iført hvid t-shirt, lyseblå jeans, sort hættetrøje, sort uldjakke og gråbrune sko. Derudover er Steffen Dam Jensen tatoveret på venstre arm. Tatoveringer, der går helt ned på hånden.

Har nogle set Steffen Dam Jensen eller kender til hans færden, kan Østjyllands Politi kontaktes i sagen på telefonnummer 114.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu