ANNONCE

Stemmer på Trump: Tager skydevåben med i skole

24. oktober 2020 10:03 | Af: Newsbreak.dk

Gene Burton fra Texas er kristen. Han er imod fri abort. Og han vil have lov til at bære våben over alt. Derfor får præsident Donald Trump hans stemme ved det kommende præsidentvalg

Af: Douglas Pricer, korrespondent i USA for Newsbreak.dk

Han er imod fri abort. Han vil have lov til at gå med sit skydevåben døgnet rundt. Selv på den skole, hvor han underviser, vil han have sit håndvåben med.

28-årige Gene Burton er skolelærer i delstaten Texas i USA. Han er ikke i tvivl om, hvor han skal sætte sit kryds ved det kommende præsidentvalg i USA.

Trump får med sikkerhed hans stemme.

– Trump er den mindste trussel mod mine forfatningsmæssige rettigheder. Jeg er kristen og værdsætter retten til liv. Fri abort er en devaluering af selve livet. Det går imod min tro og principper, når Joe Biden og Kamala Harris støtter fri abort, siger Gene Burton til Newsbreak.dk.

’Jeg har altid et våben på mig’

Gene Burton fortæller, at han har en våbentilladelse. Han vil fortsat have lov til at bære sine våben over alt, som han ifølge forfatningen har lov til.

– Jeg har altid et våben på mig. Jeg har tilladelse til at tage det med hen på skolen, hvor det dog holdes skjult. Trumps politik er ikke perfekt på dette punkt. Men han udgør ikke en trussel mod den holdning, at alle amerikanere skal have lov til at forsvare sig selv.

Fakta

Det vigtigste valg nogen sinde

Det kommende præsidentvalg i USA bliver omtalt som et af de vigtigste nogensinde.

Præsident Donald Trump har i den grad delt vandene.

Mange danskere har svært ved at forstå, hvordan man overhovedet kan finde på at stemme på en mand som Donald Trump, der af psykiatere betegnes som karakterafvigende, som omgiver sig med kriminelle og som har været involveret i skandale efter skandale.

Newsbreak.dk har bedt tre Trump tilhængere fortælle, hvorfor de støtter Donald Trump.

Du kan se alle artiklerne her:

Stemmer på Trump: Tager skydevåben med i skole

-Trump er ærlig som dagen er lang

Trump-fan: -Fedt han blæser på det hele

– Hvad er Donald Trumps største bedrift efter din mening?

– Han har stabiliseret det militære budget. Under præsident Obama gik vi fra at kunne udkæmpe en krig på to fronter til kun en front. Nu er vi tilbage på sporet på grund af Trump. Jeg er også tilfreds med Trumps skattereform. Jeg vil gerne beholde flest mulige af mine hårdt tjente penge selv. Og så har Trump opnået store resultater under fredsforhandlingerne i Mellemøsten.

Medierne trækker ham ned

Den 28-årige lærer er ikke udpræget begejstret for den amerikanske presses behandling af Donald Trump.

På spørgsmålet om, hvad Trumps største fejl har været, kommer svaret promte:

– Trump har ladet medierne trække sig ned på deres lave niveau. Nogle af hans opslag på Twitter er da også tåbelige og irriterende. Men jeg er ret ligeglad med hans personlighed, og hvad han siger. Det afgørende for mig er, hvad han gør.

– Trump bliver af flere amerikanske psykiatere beskrevet som en narcissist og psykopat?

– Jeg er bestemt ikke enig. Hans opførsel er et resultat af alle de forfærdelige ting, medierne har gjort mod ham. Jeg kan godt lide, at han kæmper imod. Jeg vil hellere have en præsident, som er grov i munden end en, der er svag. Jeg er faktisk ligeglad med hans måde at optræde på, så længe han bare gør noget, der er godt for landet, fastslår Gene Burton.

Trumps kriminelle inderkreds

Det er velkendt, at adskillige personer i Donald Trumps inderkreds for længst er dømt for at have begået en lang række kriminelle handlinger og sendt bag tremmer. Men det er ikke noget, som bekymrer den 28-årige skolelærer.

– Jeg har en pragmatisk holdning til det. Jeg er mere bekymret for oppositionen. Trump var rig, da han blev valgt. Når demokraterne bliver valgt, så meler de bare deres egen kage for at blive mere velhavende.

– Donald Trump bliver beskyldt for at have splittet USA. Er du enig?

– Nej, jeg synes, at det er venstrefløjen som har skabt et delt USA. Venstrefløjen har sluppet al fornuft og er blevet så radikale, at de går ind for socialisme. De prøver at anbringe folk i forskellige kasser, og de har splittet nationen. Trump er den eneste på højrefløjen, som har rejst sig og gjort modstand. ’USA vil aldrig blive et socialistiske land’, siger han. Og det er noget af det bedste, han nogensinde har udtalt.

De er som nazisterne

– Jeg kender folk, som er flygtet fra socialistiske lande på grund af socialismen. Socialisterne optræder nøjagtig, som nazisterne gjorde i Tyskland. Det forhold, at der er folk i mit land, som bare overvejer socialisme, får mig helt op i det røde felt. De venstreorienterede opfatter USA som et forfærdeligt sted. Derfor er de – efter min mening – anti-amerikanske, lyder det fra skolelæreren i Texas.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu