Stenrige rockere knaldet for rengørings-fusk

24. maj 2012 16:21 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Stenrige rockere knaldet for rengørings-fusk
Billede mangler

To fuldgyldige medlemmer af rockergruppen Bandidos blev torsdag formiddag anholdt og sigtet for at stå bag omfattende snyd mod statskassen.
Også en hangaround fra klubben og en 25-årig kvinde blev anholdt, da politiet slog til og ransagede seks forskellige steder. Blandt de steder, der blev endevendt, var Bandidos’ klubhus i Ballerup.
– De er sigtet for grov skattesvig for syv millioner kroner og de vil blive fremstillet i grundlovsforhør fredag, siger efterforskningsleder Carsten Lerbjerg.
Der er mistanke om, at de fire har bedrevet såkaldt kædesvig i rengøringsbranchen.
Der er typisk tale om, at opgaver udføres af folk, der hyres ind gennem et selskab, og “lejes” ud til andre selskaber, der giver opgaven videre til helt andre firmaer. Og undervejs forsvinder de penge, som skulle betales til staten.
For at sikre sig nogle værdier, hvis de fire bliver fundet skyldige, blev der beslaglagt flere ting under ransagningerne. Blandt andet tog politiet en Porsche Cayenne med sig.
Sagen har været efterforsket af Københavns Politis afdelinger for organiseret og økonomisk kriminalitet sammen med Skat.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu