Stevns-drab: 27-årig nægter sig skyldig i drab på 22-årig

11. marts 2012 18:00 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Stevns-drab: 27-årig nægter sig skyldig i drab på 22-årig
Billede mangler

Den 27-årige mand, der er sigtet for medvirken til drabet på den 22-årige Anders Mark Hansen sidste weekend, nægter sig skyldig.
 
Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til Nyhedsbureauet Newspaq under grundlovsforhøret.
 
Forleden blev en 33-årig mand anholdt og sigtet for drabet – og den 27-årige har ifølge politiets teori medvirket til drabet.
 
Han blev anholdt lørdag kl. 15.50 på sin bopæl i Køge.
“Han er sigtet for i forening med den tidligere anholdte 33-årige mand at have slået Anders Mark Hansen ihjel,” skriver politiet i en pressemeddelelse.
 
Drabet fandt sted i Fællesskoven ved Rødby på Stevns 3. marts. Liget af den 22-årige mekaniker, Anders Mark Hansen, blev fundet bag hans bil af familiemedlemmer, efter en kondiløber havde kontaktet dem.
 
Den 33-årige mand, der fredag fik sin anholdelse opretholdt indtil på mandag kl. 17.00, vil først blive fremstillet i retten igen i løbet af mandagen.
 
Midt- og Vestsjællands politi vil fortsat gerne i kontakt med vidner, der har set Anders Mark Hansen, hans sorte VW Polo bil eller andre biler og personer i området omkring Højstrupvej, Hovvej og Kobbelskov ved Rødvig på Stevns på et tidspunkt, som nu er mere præcist fastlagt til fredag den 02. marts mellem kl. 17-18.
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu