Stevns-drab: 27-årig tiltales ikke for drab på Anders Mark Hansen

12. marts 2012 18:36 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Stevns-drab: 27-årig tiltales ikke for drab på Anders Mark Hansen
Billede mangler

Den 27-årige mand, der i går blev fremstillet ved retten i Holbæk, blev varetægtsfængslet for medvirken til særlig grov voldsudøvelse.
 
Han blev altså ikke fængslet for medvirken til drabet på Anders Mark Hansen.
“Den 27-årige er varetægtsfængslet med begrundet mistanke om, at han har medvirket til grov vold, men på nuværende tidpunkt er der ikke begrundet mistanke om, at han har medvirket til drabet,” fortæller Per Heide Sørensen, Vicepolitiinspektør ved Midt- og Vestsjællands Politi, til Newspaq.
 
Politiet oplyste ellers tidligere, at de sigtede den 27-årige for at have hjulpet en 33-årig med at slå Anders Mark Hansen ihjel.
 
Både den 27-årige og den 33-årige sidder nu varetægtsfængslet indtil den 29.marts.
 
Tiden indtil da skal politiet bruge på at efterforske sagen i bund.
“Vi fortsætter den efterforskning, der allerede er startet. Der skal selvfølgelig laves nogle afhøringer og genafhøringer af vidner, vi skal snakke med de to fængslede, og så er der en del tekniske spor, som skal undersøges,” fortæller Per Heide Sørensen.
 
Anders Mark Hansen blev kvalt i en skov ved Rødby på Stevns den 3. marts. Han blev fundet død ved siden af sin bil af en tilfældig forbipasserende dagen efter.
 
Midt- og Vestsjællands politi vil fortsat gerne i kontakt med vidner, der har set Anders Mark Hansen, hans bil, en sort VW Polo, eller andre biler og personer i området omkring Højstrupvej, Hovvej og Kobbelskov ved Rødvig på Stevns på et tidspunkt, som nu er fastlagt til fredag den 02. marts mellem kl. 17-18.
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu