Stevns-drab: 33-årig fortsat fængslet for mordet på Anders

12. marts 2012 16:31 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Stevns-drab: 33-årig fortsat fængslet for mordet på Anders
Billede mangler

Den 33-årige mand, der er tiltalt for mordet på Anders Mark Hansen, er netop blevet dømt til fortsat at sidde varetægtsfængslet.
 
Per Heide Sørensen er vicepolitiinspektør ved Midt- og Vestsjællands Politi, og han kunne tidligere fortælle, at politiet har arbejdet intenst siden fredag for at finde nok bevismateriale til at få den 33-årige varetægtsfængslet.
 
Det lykkedes, og den 33-årige skal nu sidde varetægtsfængslet frem til 29. marts, mens politiet fortsat efterforsker sagen.
 
Søndag fik politiet varetægtsfængslet en anden person i sagen, nemlig den 27-årige, der er sigtet for at medvirke til drabet. Han sidder varetægtsfængslet frem til den 29. marts.
 
De to sigtede i sagen har begge nægtet sig skyldige, og politiet fortæller, at der stadig mangler omfattende efterforskning for at kunne slå fast, hvad der er foregået i den skov, hvor Anders Mark Hansen blev fundet.
 
Derfor blev retsmødet i dag holdt for lukkede døre, for at give politiet ro til videre efterforskning. Navneforbuddet er også stadig gældende.
 
Anders Mark Hansen blev fundet myrdet i en skov på Stevns for lidt over en uge siden. Han lå ved siden af sin bil, en sort VW Polo.
 
Midt- og Vestsjællands politi vil fortsat gerne i kontakt med vidner, der har set Anders Mark Hansen, hans bil eller andre biler og personer i området omkring Højstrupvej, Hovvej og Kobbelskov ved Rødvig på Stevns på et tidspunkt, som nu er fastlagt til fredag den 02. marts mellem kl. 17-18.
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu