Stevns-drab for retten: To mænd dræbte Anders Mark Hansen

14. januar 2013 10:18 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Stevns-drab for retten: To mænd dræbte Anders Mark Hansen
Billede mangler

Ifølge anklageren dræbte to mænd den 22-årige Anders Mark Hansen på Stevns sidste år.

 

To mænd på 27 og 33 år sidder mandag på anklagebænken ved Retten i Roskilde, hvor senioranklager Bente Schnack hævder, at de sammen dræbte den 22-årige mekaniker Anders Mark Hansen på Stevns den 2. marts sidste år.

Mændene har “i forening eller efter fælles forudgående forståelse” dræbt Anders Mark Hansen “ved omsnøring af halsen med plasticstrips eller lignende eller hængning”, står der i anklageskriftet fra Statsadvokaten for Midt- Vest og Sydsjælland og Lolland og Falster.

Samtidig har de to mænd udsat det 22-årige offer for vold ved “slag, spark og tramp mod kroppen og hovedet”, hævder anklageren, der mener, at drabet er sket mellem klokken 16.25 og omkring klokken 18 den 2. marts.

Liget af Anders Mark Hansen blev fundet på en skovvej i Fællesskoven nær Rødvig på Stevns den 3. marts. Ved siden af holdt offerets bil, hvor hans hund sad indeni.

Den 27-årige mand har tidligere erkendt over for politiet, at han så drabet på Anders Mark Hansen. Begge mænd på anklagebænken har dog tidligere nægtet sig skyldige i drabet.

Politiet mener, at det var den 27-årige, der kørte bilen, da han og den 33-årige kørte mod Fællesskoven, hvor drabet fandt sted. Politiet hævder også at kunne bevise, at den 27-årige var på gerningsstedet på drabstidspunktet.

Politiet har desuden oplyst, at de to tiltalte i Stevnsagen kender hinanden.

Der er afsat otte retsdage til sagen, og der forventes dom den 4. februar.
/ritzau/

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu