Stevns-drab: Vennerne mindes Anders Mark Hansen på nettet

5. marts 2012 04:51 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Stevns-drab: Vennerne mindes Anders Mark Hansen på nettet
Billede mangler

Facebook er blot ét af de steder, hvor vennerne til Anders Mark Hansen, der natten til lørdag blev dræbt i en skov, mindes den 22-årige.

 

”Gud plukker altid de smukkeste blomster først”.
Sådan skriver én af Anders Mark Hansens venner på facebook. Og hun er langt fra den eneste, der i disse dage bruger internettet og specielt facebook, til at komme af med nogle af de tanker, der flyver gennem hovedet, efter drabet på den 22-årige Anders Mark Hansen i en skov på Stevns natten til lørdag.

Når en tragisk ulykke rammer, så bruges nettets populære steder nemlig i udpræget grad til at komme af med både tanker og følelser.

Her er et udpluk af de mindeord, der flere steder er blevet brangt om Anders Mark Hansen:
”Bare det at høre din stemme og dit grin, det vil jeg gemme for evigt. Tårerne er faldet konstant i et døgn nu. Jeg sidder og snakker til dig, i håb om du høre det, og det vil jeg blive ved med! Også grunden til jeg skriver dette her, i håb om du kan se det, og fordi jeg virkelig har brug for komme ud med, hvor meget du betød for mig. Tiderne vi havde sammen vil aldrig kunne erstattes. Var den bedste og sjoveste tid i mit liv, og du var den bedste ven, man kunne ønske sig”

”Glemmer aldrig, da jeg lærte dig og kende i motorcykelklubben, hvor du reddede mig fra ham den fulde”

”Kan ikke forstå, at du er væk”

”Anders har forladt os alt alt for tidligt i en alder af 22. kan ganske enkelt ikke forstille mig, hvordan man kan få sig selv til sådan noget. :/”

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu