Stewardesse i panik: Dette fly styrter

9. marts 2012 21:28 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Stewardesse i panik: Dette fly styrter
Billede mangler

En stewardesse på et fly, der var på vej fra Dallas til Chicago fik skræmt passagerer fra vid og sans, da hun fredag over flyet højttaleranlæg fortalte passagerne, at flyet ville gå ned.
Det fremgår af en offentliggjort rapport, skriver suntimes.com.
En passager, der var ombord på flyet fra American Airlines fredag ??formiddag fortæller ifølge avisen The Dallas Morning News, at stewardesse “gik på højtalersystemet og skreg om, at American Airlines gik konkurs, og derefter fortalt dem, at flyet skulle til at gå ned.”
Politiet blev kaldt til Dallas Lufthavnen, og myndigheder bekræfter, at der er foregået, hvad de kalder “et skænderi ombord på flyet” på vej til Chicago.
To passagerer fortæller til dallasobserver.com, at stewardesse over højtaleranlægget forklarede, at der var tekniske problemer, som gjorde at flyet ikke ville lette.
En anden stewardesse kom og forsikrede passagerer, at dette ikke var tilfældet.
Men den første stewardesse fortsatte med at snakke om tekniske vanskeligheder og flystyrt.
“Kaptajn, sagde hun (stewardessen, red.). Jeg vil ikke være ansvarlig for, at dette fly styrter,” forklarer passagererne om episoden til avisen.
Passagerer begyndte at råbe og spørge til, hvad der foregik. Flyet vendte tilbage til gaten, og politiet kom hurtigt efter det.
Kilde: suntimes.com og dallasobserver.com

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu