ANNONCE

Vil have sit liv ændret

28. april 2021 08:36 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Den verdensberømte sangerinde vil en tur i retten

Vil have sit liv ændret
Nu får Britney Spears lov til at tale ud Foto: REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo

Er Britney Spears en fange, eller får hun bare den hjælp, hun har brug for?

Noget tyder på, at hovedpersonen selv vil sætte ord på, hvad det er for et liv hun lever, når sagen om hendes værgemål skal for retten igen i sommeren 2021. Det skriver The Guardian.

Far bestemmer

Den verdenskendte sangerinde har haft sin far, James Spears, som juridisk værge i de seneste mange år, og der findes en gruppe af mennesker, der er fuldt ud sikre på, at Britney bare gerne vil være fri og herre over sit eget liv.

Gruppen har samlet sig om et hashtag på de sociale medier, #FreeBritney, og historien om den voksne kvinde, der måske, måske ikke er fuldt ud under sin egen fars kontrol, blev til en dokumentarfilm, der fik TV-premiere i februar 2021.

Britney vil tale

The Guardian skriver, at værgemålet har været forbi en dommer en del gange gennem årene, og at Britney Spears selv sjældent har været til stede ved disse høringer.

Men tirsdag gjorde Samuel Ingham, der er advokat for Britney Spears, det for en dommer klart, at hovedpersonen selv ønsker at tale ved en høring, der er fastsat til at finde sted den 23. juni.

Det er uvist, hvad Britney Spears har tænkt sig at sige ved høringen, men den seneste udvikling i sagen peger på, at hun forsøger at få kontrollen over sit liv tilbage.

The Guardian skriver, at hendes advokater siden efteråret 2020 har forsøgt at få faderen fjernet som værge for Britney. Næste skridt i den sag tages, ifølge The Guardian, i juli 2021.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu