Stine Kronborg helt nøgen i ”Miss Nude Sydney”

27. oktober 2011 13:46 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Stine Kronborg helt nøgen i ”Miss Nude Sydney”
Billede mangler

Miss Nude Sydney: Den 32-årige Stine Kronborg, kendt som vært på The Voice-tv samt dommer i tv2-programmet ”De fede trin” har kastet sig ud i en ny karriere som stripper ”Down under”.

Som nøgendanser i stripperkonkurrencen ”Miss Nude Sydney”, viser Trine Kronborg helt nye sider af sig selv – for ikke at sige det hele.

– Mange på Bobbi’s Pole Studio, hvor jeg arbejder, opfordrede mig til at stille op, men det sagde jeg klart nej til. Folk i Danmark kender mig jo. Men blot ti dage før de indledende runder blev jeg tilbudt en plads, fordi folk havde anbefalet mig, og så tog jeg udfordringen, siger Stine Kronborg til Her og Nu, der bringer en billedserie fra showet.
(På grund af stor belastning kan det være svært at få adgang til siden. Hav tålmodighed /newsbreak.dk).

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu