ANNONCE

Stinker dine sko? Sådan forsvinder den ulækre lugt

26. september 2020 17:57 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Hver evig eneste dag trækker vi et par sko på fødderne inden arbejde, skole eller for at gøre dagens ærinder. Men duften i skoen kan være et sandt helvede.

Du kender det sikkert, når du står at skal vælge fodtøj ude i gangen. Der er flere par sko, der kan virke tillokkende, men du mærker en svag dunst af noget udefinerbart. Den ildelugtende duft kommer måske fra et af dine par sko.

Hvis man dyrker meget sport såsom at løbe, spille fodbold eller går i fitness, så kender alle nok til sko, der dufter decideret dårligt, men frygt ej. Der er nemlig måde, hvorpå du kan slippe af med den yderst trælse duft uden, at du skal tage en deodorant og spraye skoens inderside til ukendelighed eller hvilke tricks, som man nu ellers måtte have forsøgt i kampens hede.

Nu tænker du sikkert, at man bare kan vaske sine sko, men dette er næppe altid nok til at få stanken af sure sokker ud af skoene. Derimod findes der en lang række tips og tricks, der kan få dine sko til at dufte væsentligt bedre og måske endda få duften helt væk.

Det internationale medie Good Housekeeping har kigget nærmere på, hvordan man kan komme problemet helt til livs.

I galleriet øverst kan du se, hvordan du slipper af med stanken nemt og effektivt.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu