ANNONCE

Stjålen rutsjebane fra legeplads fundet igen

14. marts 2021 08:50 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

En mand er anholdt i sagen

Da politibetjenten Julie Lee så en 180 kilo tung udendørs rutsjebane stå midt i et børneværelse, vidste hun med det samme, hvor den store legesag var fra.

Politiet i Pasco oplyser, at rutsjebanen blev stjålet fra en park i byen, og i februar fandt man den så igen, ved et rent tilfælde.

Opdaget ved et tilfælde

Julie Lee og hendes kolleger fra politiet var faktisk midt i efterforskning af en sag, hvor tyve fjerner reservedele fra folks biler for at sælge dem videre med fortjeneste, og i den forbindelse var politiet i februar på udkig efter en bil, der var set i nærheden af et af de steder, der var stjålet reservedele fra.

Det var derfor, Julie Lee stod indenfor hos en af de mistænkte i sagen, og da hun ledte efter stjålne reservedele, kiggede hun ind i børneværelset, og som fotos fra stedet viser, var rutsjebanen ikke sådan at overse.

Politiet oplyser, at rutsjebanen var en del af en større legeplads, men det var altså kun rutsjebanen, der var blevet stjålet, siden malet i en anden farve og sat fast på en køjeseng.

30-årige Dustin Allen Bushnell blev anholdt i sagen om den stjålne rutsjebane, mens politiet fortsat efterforsker sagen om de stjålne reservedele.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu