Stjal fra ældre kvinde: Genkender du dem?

12. juli 2019 12:32 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Nordjyllands Politi efterlyser to mænd, der har begået gentagne indbrud. Senest stjal de fra en ældre dame.

Nordjyllands Politi efterlyser to udenlandske mænd, som antages at være gerningsmændene flere kriminelle handlinger. Nu har de brug for borgernes hjælp til at finde frem til dem.

Senest har de to mænd stjålet en tegnebog fra en ældre dame i Vendsyssel. Med hendes dankort har de hævet kontanter og købt tøj. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Nordjyllands Politi.

Stjal fra ældre dame

To mænd efterlyses efter flere forbrydelser. Senest – den 10. juli 2019 – har de to mænd skaffet sig adgang til en ældre dames hjem i Vendsyssel via et åbent vindue eller en åben dør.

De to mænd stjal den ældre dames pung, og de har senere benyttet hendes dankort. Med dankortet har de hævet kontanter i pengeautomater i Aabybro, Brønderslev og Skive.

Men de har også brugt dankortet til at købe tøj. I en Sport24 i Hjørring har overvågningen fanget billeder af dem den 11. juli.

Rejsende kriminelle

Nordjyllands Politi efterlyser mændene i håb om, at de kan finde frem til, hvor de to forbrydere overnatter, for det er endnu ikke lykkedes politiet at klarlægge.

– Derfor modtager vi gerne oplysninger fra campingpladser og restaurationsbranchen, hvis man har haft de afbildede personer boende som gæster, siger Sune Myrup, fungerende vicepolitiinspektør Sune Myrup, som leder efterforskningen.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Det formodes, at de to mænd er omrejsende kriminelle fra Østeuropa.

Hvis du genkender de to mænd, kan du kontakte Nordjyllands Politi på 114.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu