ANNONCE

Stjal fra efterskole: Genkender du tyvene?

31. marts 2020 14:19 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

To personer stjal forskelligt elektronik fra Levring Efterskole i starten af marts. Nu efterlyses de af politiet.

Desværre var der en lang række efterskoleelever på Levring Efterskole ved Kjellerup, der ikke kunne have deres ting i fred, på trods af at de var placeret på deres værelser en fredag aften i marts.

Midt- og Vestjylland frigiver overvågningsbilleder af de to tyveknægte i håb om, at de får henvendelser fra borgerne, som kan bruges i den videre efterforskning. Det skriver Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter videoen

Stjålet fra ni værelser

Tyveriet, hvor to mænd sneg sig ind på efterskolen, skete fredag aften den 6. marts. Mens eleverne var samlet i skolens fællesrum, stjal tyvene fra ni elevværelser.

Fra værelserne blev der stjålet computere, telefoner, airpods og lignende. Det menes, at de to tyve havde tyve minutter at stjæle i fra klokken 21.10 frem til 21.30.

Heldigvis blev tyveknægtene fanget på video, og det er nu de billeder, der forhåbentlig skal lede politiet videre til identiteten på de to mænd.

To tyveknægte

Gerningsmand A beskrives som værende dansk af udseende og almindelig af bygning. Han er mellem 20 og 25 år og havde kort hår i en sideskilning.

Under tyveriet var han iført en mørkeblå dynejakke med hætte på.

Gerningsmand B beskrives som værende almindelig af bygning, mellem 20 og 25 år og med lyst, kraftigt hår, der muligvis kan være en paryk.

Under tyveriet var han iført en sort fleecejakke og grå joggingsbukser, ligesom at han bar på sort sportstaske.

Hvis du kan genkende dem, kan du kontakte politiet på 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu