ANNONCE

Stjerne anklager død søster for uhyre handling

23. september 2019 19:37 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Aaron Carter har i årevis kæmpet med afhængighed, men nu anklager han sin afdøde søster som misbrug.

Aaron Carter har i den seneste tid skabt den ene overskrift efter den anden. Men torsdag aften gik den unge mand amok på Twitter – og hans vanvittige raseriudbrud har nu skabt overskrifter i hele verden.

Stjernen forklarede nemlig på Twitter, hvordan han var blevet seksuelt misbrugt som barn af sin nu afdøde søster. På Twitter skriver Aaron Carter blandt andet, at overgrebene skulle have fundet sted, mens han blot var mellem ti og 13 år gammel.

Artiklen fortsætter under videoen.

Men det stopper ikke her for den kendte musiker. Han påstår nemlig videre, at han ligeledes blev voldtaget af hans to back-up-dansere misbrugte ham, da han var blot otte år gammel.

– Min bror har misbrugt mig hele livet, forklarer Aron Carter i et interview, men Aron Carter var langt fra færdig med sit opråb på Twitter.

– Jeg har brugt de sidste 15 år af mit liv på at gå i behandling for overgreb og voldtægt. Jeg har været igennem mange forskellige behandlinger, men jeg har endelig fundet den rette behandling. Jeg har haft mine op- og nedture, men jeg bliver ved med at arbejde på mit mentale helbred og jeg behøver snart ikke at tage noget mere.

Aaron Carters søster døde i 2012.

Problematisk familie

Aaron Carters søster Leslie døde i 2012 af overdosis, men for Aaron Carter har livet angiveligt været hårdt for både ham og søsteren.

– Min søster Leslie led af bipolar lidelse og tog lithium til at behandle det. Hun kunne aldrig lide, hvordan det fik hende til at føle, men når hun var af medicinen, så gjorde hun ting, som jeg ikke tror, at hun havde intentioner om. Jeg var bare 10 år, forklarer Aaron Carter videre.

Det har i flere år været offentlig kendt, at Aaron Carter har haft et problem med afhængighed, men stjernen fortæller, at han er ‘clean’, samt at det er veldokumenteret, at han er i bedring.

Aaron Carters bror Nick, der var en del af Backstreet Boys har bedt om at få tilhold mod sin bror. Det skyldes, at Aaron både arbejder våben, men også har haft fantasier om at slå Nicks gravide kæreste ihjel.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu