ANNONCE

Stjerne død – kun 16 år gammel

28. juni 2020 08:52 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Den 16-årige TikTok-stjerne Siya Kakkar er død

Stjerne død - kun 16 år gammel
Det kinesiske sociale medie TikTok har flere gange været i vælten. Foto: Scanpix

Den kun 16-årige indiske TikTok-stjerne Siya Kakkar er død.

Det skriver India Today.

TikTok-stjernen har ifølge avisen begået selvmord. Med sine dansevideoer havde hun opbygget en skare på mere end en million følgere på det sociale medie TikTok, der særligt befolkes af de helt unge.

Det er det tredje markante dødsfald inden for underholdningsindustrien i Indien inden for kort tid. Tidligere er skuespillerne Sushant Singh Rajput og Preksha Mehta også fundet døde.

Siya Kakkars manager Arjun Sarin fortæller, at nyheden om Kakkars død kommer som et chok for alle:

– Det må være noget personligt… hun klarede det godt med arbejdet. Jeg talte med hende i aftes, og hun virkede normal. Mig og mit firma Fame Experts er manager for mange kunstnere, og Siya var et lysende talent. Jeg er på vej hjem til hende nu, siger manageren.

Foruden mere end en million følgere på TikTok havde Siya Kakkar også 240.000 følgere på Instagram.

Fakta

Søg hjælp

2254 mænd og 792 kvinder valgte i årene fra og med 2010 til og med 2014 at tage deres eget liv. Det er godt 600 selvmord om året.

Livslinien fører hvert år mere end 14.000 samtaler med pårørende til folk, der overvejer at tage deres eget liv – folk, der overvejer at tage deres eget liv og folk, der er i færd med at gennemføre et selvmordsforsøg.

Du har mange muligheder for at få hjælp, hvis du overvejer at tage dit eget liv. Du kan ringe til Livslinien på 70 201 201 – din egen læge og mange, mange andre. Se eventuelt Livsliniens oversigt over rådgivningstilbud.

Er du pårørende til en, der har begået selvmord, findes der også foreningen Efterladte.dk.

 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu