ANNONCE

Stjerne fanget på video: Slår og skubber hund

9. august 2019 09:49 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

En kendt YouTube-stjerne udgav den forkerte video.

Stjerne fanget på video: Slår og skubber hund
Sagen er meldt til politiet. Foto: Scanpix

En verdenskendt YouTube-stjerne er endt i en regulær shitstorm efter, at en video er gået viralt tidligere på ugen. Det er den kendte YouTube-stjerne Brooke Houts, som uploadede en uredigeret optagelse sammen med sin hund, hvor man kan se, at hun både slår, spytter og råber af hunden.

Det voldsomme videoklip har fået Los Angeles’ politi til at gå ind i sagen og undersøge videoen nærmere. Brooke Houts har mere end 330.000 følgere og mange troede, at hun blot havde uploadet den forkerte video til videoplatformen. Det skriver CBSNews.

Men videoen blev fået af hjemmesiden hurtigt, men YouTuberen Keemstar har uploadet den grove video til Twitter, hvor han forholder sig til de chokerende billeder.

Advarsel: Billederne kan virke stødende.

Kræver handling

Flere tusind mennesker har på de sociale medier bedt både politi og dyreorganisationer om at træde ind og få fjernet hunden fra Brooke Houts hjem. Men det stopper ikke her – samtidig kræver folk, at hendes kanal på YouTube bliver lukket.

Til det amerikanske medie har Los Angeles Politis afdeling for sager om dyr bekræftet, at de er bekendt med videoen – og samtidig fortæller de, at sagen er overgået til politiets task force for dyremishandling.

– De ser på videoen for at vurdere, hvorvidt der er blevet begået en forbrydelse, lyder det.

En glad hund

I videoen kan man se, hvordan en glad hund springer op på Brooke Houts, mens kvinden blot vælger at slå hunden. Senere i videoen fremgår det, hvordan hun slår hunden, inden hun holder den fast.

Derudover skubber hun hunden, inden det ser ud til, at hun spytter efter den.

Selv har stjernen været ude at undskylde overfor, hvordan hun behandlede doberman-hunden Sphinx. Hun forklarer selv, hvordan hun havde haft en mindre god uge – og at hun i hvert fald ikke spyttede efter hunden

– Jeg er IKKE en hunde mishandler på nogen måde eller form, skriver hun og fortsætter.

– Enhver der har set eller oplevet rigtig dyremishandling vil tydeligt se det. Min hun har ikke på nogen måde taget skade eller slået sig på baggrund af noget, som jeg har gjort i denne video.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu