ANNONCE

Dansk verdensstjerne i chokskifte

23. april 2021 12:56 | Af: Maiken Krongaard, mk@newsbreak.dk og Ritzau Info

Nicolai "dev1ce" Reedtz har ønsket at forlade Counter-Strike-holdet Astralis, som ellers har haft kæmpe succes. Fremover skal han spille på et svensk hold

Dansk verdensstjerne i chokskifte
Nicolai Reedtz (i midten af billedet), der er bedre kendt som 'dev1ce', forlader nu succes-holdet Astralis, som han har vundet mange store turneringer sammen med gennem tiden. Foto: Sofie Mathiassen/Ritzau Scanpix

Counter-Strike-stjernen Nicolai ‘dev1ce’ Reedtz skifter ‘Astralis’, som i lange perioder har ligget nummer 1 på verdensranglisten, ud med det svenske hold ‘Ninjas in Pyjamas’.

Det oplyser ‘Astralis’ i en pressemeddelelse.

De to esportsorganisationer er nået frem til en økonomisk aftale, som de ikke vil afsløre detaljerne i. Nicolai Reedtz skifter med omgående virkning.

– Nicolai har helt fra start været en del af Astralis og holdets kerne, og han har været vital for opbygningen af Astralis-kulturen og holdets historie, siger Kasper Hvidt, sportsdirektør i Astralis, og fortsætter:

– Hvis han ikke er den bedste spiller gennem tiden, er han i hvert fald én af dem, og det er absolut ikke en let situation at skulle undvære en spiller og et menneske som ham på holdet.

-Tid til forandring

Stjernespilleren har selv ønsket at forlade det hold, han har været med til at bygge op fra bunden.

Han bor nemlig i Stockholm, hvor hans nye hold også har hjemme.

– At bo langt væk fra kontoret og ikke have mulighed for at mødes med dine holdkammerater, mens du skal lave alt på afstand, har føltes ekstra hårdt for mig, forklarer ‘dev1ce’.

– Det er blevet åbenlyst for mig, hvor meget jeg savner at have et hold og en organisation tæt på, og hele situationen har gjort, at jeg føler, at tiden til at skabe noget forandring og finde mig selv er den rigtige, fortsætter han.

Nicolai “dev1ce” Reedtz understreger:

– Astralis vil altid være en del af mig og glæder mig til at møde alle igen – på serveren og udenfor.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu