ANNONCE

Stoppet af politi: Femårig på Lamborghini-tur

5. maj 2020 19:01 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Femårig dreng blev standset. Han var på vej til Californien for at købe en Lamborghini.

Stoppet af politi: Femårig på Lamborghini-tur
Den femårige ville køre til Californien og købe en Lamborghini. Han bør ønske sig en Lego-model. Foto: Politi

Det kan tænkes, at motorvejspolitiet i den amerikanske delstat Utah gjorde store øjne, da det gik op for dem, hvem de havde stoppet på en motorvej. Ingen ringere end en femårig dreng, der havde lånt sine forældres bil.

Ifølge avisen New York Post, der har gravet historien frem, havde den femårige dreng fra byen Ogden en klar plan. Han skulle vestpå til Californien for at tage på shoppe-tur. På dosmersedlen stod en enkelt ting.

Bilisten, der selv i USA er for ung til at køre bil, ønskede sig brændende en sportsbil af mærket Lamborghini, så sådan en var han altså på vej til solstaten for at købe. Politiet skriver selv på Twitter, at den unge mand nåede en god del kilometer, inden han blev stoppet.

Drengen forklarede politiet, at hans mor havde nægtet at give ham en “Lambo”, så derfor havde han taget hendes bil og var selv kørt afsted efter en. Ordensmagten noterer sig dog, at der nok ikke var afstemt økonomiske forventninger.

Han, der blev standset mandag, havde nemlig kun tre amerikanske dollar i sin pung.

Den danske legetøjskoncern Lego har i øvrigt tirsdag løftet sløret for mærket på den næste model i sin superbil-serie. Det bliver en Lamborghini. Her fra skal der lyde en anbefaling til alle femårige Lamborghini-fans; tag at nøjes med den.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu