Stor aktion: Derfor er skarpt bevæbnet politi massivt til stede ved skole

31. maj 2017 07:44 | Af: Matias Mortensen, mm@newsbreak.dk

Der vil onsdag være udrykning og politi med våben ved jordbrugsskole i Holstebro i forbindelse med en øvelse.

Stor aktion: Derfor er skarpt bevæbnet politi massivt til stede ved skole
Der bliver onsdag holdt en stor politiøvelse ved Center for Jordbrug på Skivevej ved Holstebro. Arkivfoto: Elo Christoffersen

Midt- og Vestjyllands Politi afholder onsdag en såkaldt PLOV-øvelse i håndtering af Påbegyndte Livsfarlige Og Voldelige handlinger. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Derfor skal man ikke blive bange, hvis man ser udrykning og kampklædt politi nær Center for Jordbrug ved Holstebro. Det er altså blot politiet, der holder sig i skarp form til, hvis der skulle opstå akutte situationer som skoleskyderier eller en terrorhandling.

– Øvelsen sker som et led i politiets almindelige træning af de specialiserede reaktionspatruljer, der fysisk såvel som mentalt er særligt trænet i håndtering af skarpe situationer. For at gøre øvelsen så realistisk som muligt bliver den afholdt ved Center for Jordbrug på Skivevej 112, Holstebro, i samarbejde med Uddannelsescenter Holstebro, der ved samme lejlighed tester skolens beredskabsplan, skriver politiet i pressemeddelelsen.

Øvelsen går ud på, at politiet skal fange en farlig gerningsmand, der befinder sig inde i bygningerne.

Øvelsen vil foregår mellem klokken otte og 16 på begge dage. Der vil være mange politibiler med udrykning i den nordlige del af Holstebro, ligesom der vil være et stort opbud af politi med våben på adressen.

Der vil også blive holdt en tilsvarende øvelse den 7. juni.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu