ANNONCE

Stor aktion: Mand ville slå tilfældige ihjel

24. juni 2020 11:23 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Onsdag morgen var Midt- og Vestsjællands Politi massivt til stede på en adresse i Vallø.

Stor aktion: Mand ville slå tilfældige ihjel
Politiet var talstærkt til stede på en adresse i Vallø for at anholde en mand, der havde fremsagt en række alvorlige trusler. Foto: Presse-fotos.dk

Mellem klokken 04.00 og klokken 06.00 onsdag morgen har styrker fra Midt- og Vestsjællands Politi været talstærkt til stede i Vallø nær Køge.

Her blev en mand anholdt. Forinden havde han stået bag en lang række trusler.

Se billeder fra aktionen længere nede i artiklen.

Grunden til at politiet var til stede på en adresse i Vallø, var for at anholde en mand, der havde kontaktet flere politistationer.

– Tidligere på natten havde han ringet til flere politistationer og andre numre, man kan ringe til, når man har det psykisk dårligt, siger pressemedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi Martin Bjerregaard til Newsbreak.dk og fortsætter:

– Han havde givet udtryk for, at han ville slå tilfældige mennesker på gaden ihjel. Og det kan politiet ikke sidde overhørig.

Af hensyn til sikkerheden, da manden kunne gøre alvor af sine trusler, rykkede politiet ud til mandens bolig i Vallø i stor stil.

Anholdelsen foregik dog udramatisk.

– Alt er foregået stille og roligt. Der er ingen kvæstede, og der er ikke tegn på, at han har gjort alvor af sine trusler, siger Martin Bjerregaard.

Den anholdte er efterfølgende blevet tilset af en læge, og han vil formentlig blive indlagt.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu