ANNONCE

Stor demonstration vil besvære trafikken

19. november 2020 18:10 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Lørdag kommer traktorkaravanen til Aarhus.

Det helt nye indenfor demonstrationer er traktorer. Det har vi set flere steder – bland andre i Aalborg – og arrangørerne bag, der vil demonstrere over Regeringens magtfuldkommenhed, har lagt op til flere.

Det er organisationen Oprør Fra Landet, der er rasende over det, de kalder magtmisbrug, manglende respekt for folkestyret og grundloven, skriver den på deres hjemmeside.

Nu er turen så blandt andet kommet til Aarhus. Det bekræfter Østjyllands Politi også i en pressemeddelelse, hvor det fremgår, at politiet altså er opmærksom på den specielle demonstration.

Politiet oplyser, at det alt andet lige vil give nogle logistiske udfordringer, når byen køres over ende af en slange formet af traktorer.

“Arrangørerne af demonstrationen har oplyst til Østjyllands Politi, at de forventer, at der kommer nogle hundrede traktorer til byen i løbet af lørdag formiddag. Det kan give forstyrrelser i trafikken, herunder for busserne og letbanen”, skriver politiet.

Traktorerne kører ind mod midtbyen fra fire forskellige opsamlingssteder rundt om Aarhus. Det forventes, at traktorerne kører fra opsamlingsstederne klokken 10.00, hvorfor trafikken forventes påvirket en times tid frem.

Endestation bliver henholdsvis Sydhavnsgade ved Aarhus Havn og Molslinjens gamle færgeterminal. Her fra begynder så en march mod Musikhusparken ved rådhuset i Aarhus.

Da der forventes mange mennesker, vil marchen formentlig påvirke trafikken i området, varsler Østjyllands Politi.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu