ANNONCE

Stor efterforskning: Nu er konklusionen klar

30. maj 2019 14:13 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Manden har været med til at kaste lys over sagen, der ellers har betydet massiv polititilstedeværelse i Esbjerg.

Et blodigt gerningssted og en bevidstløs mand med tydelige hovedskader var torsdag skyld i en større efterforskning og tilhørende afspærring i det centrale Esbjerg. Politiet bekræftede selv via Twitter, at der var noget i gang.

Newsbreak.dk forsøgte tidligere at få det uddybet, men det lod sig ikke gøre. I en pressemeddelelse kommer Syd- og Sønderjyllands Politi nu med en konklusion.

Området, der blev spærret af og undersøgt af betjente og teknikere, var stort og strakte sig over en væsentlig del af Esbjers bymidte.

Der er dog ifølge politiet ikke tale om noget kriminelt forhold. En 67-årig mand er ganske enkelt faldet, fremgår det i førnævnte pressemeddelelse.

Manden blev fundet liggende på fortovet, og det blødte kraftigt fra hans hoved. Politiet mistænkte altså, at der var sket en forbrydelse.

“Det har vist sig, at den 67-årige mand er faldet og har fået meget blødende, men overfladiske skader i hovedet. At han er faldet, har han også selv senere kunnet forklare. Intet mistænkeligt i sagen”, runder ordensmagten dog af.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu