Stor eftersøgning afblæst: Nu er de tre savnede fundet

11. oktober 2017 14:56 | Af: Matias Mortensen, mm@newsbreak.dk

Tre personer blev onsdag meldt savnet, efter de tog ud på en sejltur.

Se video fra eftersøgningen her: Local Eyes.

Myndighederne satte onsdag eftermiddag den helt store eftersøgning i gang på Aabenraa Fjord da tre personer i en mindre motorbåd pludselig var forsvundet.

Tre personer sejlede ud fra Skarkær 91, Skarrev, i en mindre motorbåd tirsdag klokken 07.30, men efterfølgende ikke er vendt tilbage til deres bil og trailer”, oplyste Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Det var to mænd og en kvinde, der var meldt savnet, men kort efter klokken 17.30 er der godt nyt: De tre personer er alle set i live. Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en opfølgende pressemeddelelse:

“Syd- og Sønderjyllands Politi afblæser nu eftersøgningen, efter at det står klart, at vidner har reageret på politiets pressemeddelelse og oplyst, at de har set tre personer og motorbåden, der svarer til signalementet i efterlysningen, onsdag morgen ved en bådebro i nærområdet”, skriver politiet i pressemelddelelsen.

Se flere videoer på local Eyes

Politiet har ikke selv været i kontakt med de eftersøgte personer. I den korte tid, der gik fra eftersøgningen gik i gang, til den blev afblæst, har politiet søgt på stranden og undersøgt den tysk-registrerede bil samt trailer for eventuelle spor. Politiet har også været i kontakt med eftersøgnings- og redningstjenesten JRCC i Århus med henblik på en vurdering af den videre indsats.

Men det blev heldigvis ikke aktuelt.

Syd- og Sønderjyllands Politi takker for de henvendelser, der er kommet fra vidner i forbindelse med eftersøgningen, og minder samtidig sejlere om det vigtige i at huske at informere pårørende om, at man stikker til havs.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu