Stor eftersøgning efter flere savnede

18. februar 2019 08:53 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

I weekenden har Missing People eftersøgt både Pavia Hamann og Steffen Dam Jensen. De er blot to ud af flere savnede i det østjyske.

Trods nye indsatser i weekenden er der stadig samme antal savnede personer i Østjyllands Politis kreds. Hverken 47-årige Pavia Hamann eller 27-årige Steffen Dam Jensen blev fundet. Desuden er tre andre i øjeblikket forsvundet.

Søndag var Missing People bagmænd til en stor eftersøgning af den 47-årige Pavia Hamann, hvis seneste livstegn udspringer fra Virringmark ved Fausing. Her efter har han bevæget sig mod Auning og Mørke, men sporet ender blindt.

Politiet har flere gange med helikopter og hunde søgt efter den 47-årige, men det har altså ikke givet noget resultat. Derfor er det offentliges muligheder ved at være udtømt, og over for Newsbreak.dk har Østjyllands Politi flere gange bedt om at viderebringe opfordringen til, at offentligheder holder øje med manden.

Med droner og mennesker forsøgte Missing People så søndag at finde den savnede mand, og med udgangspunkt i Fausing Forsamlingshus var en række danskere mødt op for at hjælpe. På Facebook skriver organisationen dog, at Pavia Hamann ikke blev fundet. Østjyllands Politi har heller ikke offentliggjort nyt i efterlysningen.

Ved firetiden natten til søndag den 10. udskrev den 47-årige Pavia Hamann fra Ebeltoft sig selv fra Regionshospitalet i Randers, og en halv time senere kontaktede han telefonisk sin far, hvor han forklarede, at han befandt sig på en mark.

Den samtale gjorde den 47-årige mands far meget bekymret, og han rykkede ud for at lede efter sin søn. Samtalen efterlod nemlig det indtryk, at Pavia Hamann var i nedtrykt tilstand. Den er det sidste livstegn fra Hamann.

Efter at have ledt efter sønnen i nogle timer, gik faderen til Østjyllands Politi op ad eftermiddagen og udtrykte stor bekymring for sin søn. Mobiltelefonen er siden blevet slukket eller er løbet tør for strøm.

Missing People havde desuden lørdag aften en undervandsdrone i vandet omkring Aarhus i forsøget på at finde den savnede Steffen Dam Jensen, der formodes druknet, efter han forsvandt – formentlig – fra havnen i Aarhus.

Han havde inden da været til julefrokost på en restaurant på Åboulevarden, men forlod den for at købe cigaretter i en kiosk på Nørreport. Vidner mener at have set en mand med en passende beskrivelse gå rundt ved havnefronten i Aarhus og være meget beruset.

På Facebook skriver Missing People, at heller ikke Steffen Dam Jensen blev fundet nu.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu