Stor eftersøgning i vandet: Person meldt savnet

30. maj 2019 06:36 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En person blev onsdag aften meldt savnet, og så begyndte eftersøgningen.

Del:

Sent onsdag aften var der både mange mennesker og megen støj på Svaneknoppen i København, hvor en eftersøgning blev sat i værk, da en person var meldt savnet. Der er tale om en person, der havde taget sig en dukkert i Nordhavnen.

Han var ifølge politiets oplysninger til Ekstra Bladet aldrig rigtig dukket op igen og blev derfor meldt savnet. Det helt store eftersøgningsapparat med både beredskab, politi og Forsvarets helikopter blev sat i sving.

– Vi får en anmeldelse klokken 22.13 om, at en person ikke er kommet op efter en svømmetur, sagde Kristian Rohdin, vagtchef ved Københavns Politi, til Ekstra Bladet kort før midnat.

Newsbreak.dk har torsdag morgen forgæves forsøgt at få kontakt til Københavns Politi for at få en opdatering på hændelsen. Vores opkald besvares ikke.

Dermed kan vi heller ikke skrive, om den savnede person er fundet.

Til gengæld udsendte Københavns Politi via Twitter klokken fire torsdag morgen en efterlysning af en 60-årig mand. Klokken 5.15 kunne netop den aflysning afblæses, da vedkommende er fundet i god behold. Det er altså ikke bekræftet, at der er tale om samme person.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu