Vild rift om Kessler-billetter

4. februar 2013 22:10 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Vild rift om Kessler-billetter
Billede mangler

Klassekampe af denne kaliber har for vane af kaste skyhøje billetpriser af sig, men blandt de 17.000 pladser i O2 Arena vil de billigste billetter kunne erhverves for blot 40 pund svarende til godt 350 danske kroner.

Desuden har det engelske publikum ingen forkøbsret, da det er først til mølle-princippet, og da flere lavprisflyselskaber samtidig har direkte ruter til mellem danske lufthavne og London, kan Kessler-fans altså drage over Nordsøen og støtte danskeren for billige penge.

Billetsalget startede mandag eftermiddag, og boksefans verden over har dagen lang på de forskellige sociale medier udtrykt deres bekymringer om, hvorvidt billetsalget vil blive tynget af en anden stor sportsbegivenhed i London samme dag, Champions League-finalen i fodbold, der spilles på Wembley.

Men Carl Frochs promotor, Eddie Hearn, tager bekymringerne med ro og slår fast, at man sagtens kunne fylde et fodboldstadion til boksebraget, men at valget bevidst faldt på O2 Arena på grund af ønsket om at skabe en intens og god oplevelse for det fremmødte publikum.

– Vi har sat næsen op efter 17.000, og vi forventer, der bliver udsolgt, siger Hearn til boxingscene.com.

Hans forudsigelser synes at holde stik. Efter billetlugerne havde været åbne i blot en time var hele 10.000 billetter revet væk.

Skulle du ikke nå at anskaffe dig en billet, vil kampen også blive tilgængelig via pay per view, hvor partnerne til kampen er Viasat, YouSee, TDC TV, Stofa og Viaplay. Prisen menes at være cirka 500 kroner.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu