ANNONCE

Stor hastighedskontrol: 148 bilister må punge ud efter nye bødetakster

3. januar 2012 09:01 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Stor hastighedskontrol: 148 bilister må punge ud efter nye bødetakster
Billede mangler

148 bilister blev mandag taget i hastighedskontroller, da Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi stod klar til at effektivere de nye bødetakster, hvor mindstebøden for en trafikforseelse i bil er på 1000 kroner.
 
Af de 148 bilister blev fire taget uden sikkerhedssele. Resten – 144 styk – trådte for hårdt på speederen.
 
Først blev tre bilister taget da politiet ved middagstid stod klar med lasermåleren på Vordingborgvej ved Appenæs Bygade i Næstved. Alle tre havde så meget fart på, at de risikerer et klip i kørekortet. Hurtigste bilist kørte 99 kilometer i timen.
 
Også ved middagstid blev der gennemført en trafikkontrol på Ørslevej ved Mern. Her blev 14 taget for at køre for hurtigt mens to bilister havde glemt sikkerhedsselen. Og senere på eftermiddagen på Marienbergvej i Vordingborg blev syv bilister taget for at overskride fartgrænserne. To af dem står til et klip i deres kørekort.
 
Den helt store fangst skete med de automatiske fartkontroller – først ved Stubbekøbingvej ved Blæsbjerg, hvor 47 ud af 310 bilister kørte for hurtigt og siden på Fuglsangvej ved Kettinge, hvor 51 ud af 285 bilister brød fartgrænserne. Højeste hastighed her blev målt til 116 kilometer i timen.
 
Endelig blev 24 bilister taget på Vestre Landevej ved Stokkemarke på Lolland. Her var den højeste hastighed 73 kilometer i timen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu