Stor interesse for 17-årige Anna-Maries bryster

13. marts 2012 08:50 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Stor interesse for 17-årige Anna-Maries bryster
Billede mangler

Internettet kan bruges til mange ting – måske også til at få lavet større bryster?

 

Det er i hvart fald hvad den 17-årige Anna-Marie Thomsen, der blandt vender kaldes “Arhne” eller “bette”, fra Sileborg håber på.

Med bloggen bettebryster håber Anna-Marie Thomsen at få samlet nok penge ind til at få skiftet sin A-skål ud med en større skålstørrelse.

Og noget kunne tyde på, at hendes råb om hjælp giver genlyd. I hvert fald har over 11.000 mennesker allerede nu været inde forbi den 17-årige gymnasieelevs blog. Og med optræden i radio samt masser af hits på diverse nyhedssites, er der grobund for endnu mere opmærksomhed.
Læs også: 17-årige Anna-Marie: Støt mine større bryster

Om sig selv fortæller Anna-Marie Thomsen på sin blog:
”Min blog går ud på at I derude kan hjælpe mig med at samle ind til et par saltvandsbryster til mig. Jeg meget ked af mine “bryster” eller de små gajoler, der nu sidder på min brystkasse ;). Det har altid været min plan at få lavet saltvandsbryster, det skal ikke være noget overdrevet, men nok til at man kan se de er der, hvilket der kan være svært til tider nu. Det faktisk så stort et problem for mig at jeg køber BH’er med 3xmere PUSH UP end normalt, for at man kan se dem”, skriver Anna-Marie Thomsen blandt andet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu